Mgr. et Mgr. Markéta Maroszová, Ph.D.

Markéta Maroszová je členkou Katedry sociálních věd Evropské výzkumné univerzity, kde se podílí na výuce předmětů Komunikace s klientem a Psychohygiena sociálního pracovníka. Markéta Maroszová zahájila pedagogickou kariéru již během magisterského studia na Univerzitě Palackého v Olomouci, kde vyučovala předměty Právo a Veřejnou správu na fakultní střední škole.
Po absolvování magisterského studia zahájila doktorská studia v oboru Pedagogika, v roce 2011 v tomto oboru úspěšně dokončila doktorské studium. Svou disertaci zaměřila na zvládání školní zátěže ve vztahu k vnímání školního klimatu, kde propojila dosavadní a aktuální vědecké poznatky jak z oboru psychologie, tak pedagogiky. Po dokončení doktorského studia působila jako pedagožka na středních a základních školách, přičemž svou kvalifikaci rozšířila i o vzdělávání prvního stupně základních škol.
Spojením působení v několika oblastech vzdělávání si vytříbila smysluplné postupy práce, precizovala hlavní principy time managementu zvyšující efektivitu a našla uplatnitelné způsoby zvládání zátěže nejen v pedagogické a manažerské praxi.

Konzultační hodiny: individuálně dle domluvy

Kancelář: 103

Mob.: +420 604 491 021

E-mail: marketa.maroszova@eruni.org